Beszállítói nap az MVM OVIT-nál


 

Budapest, 2016. április 21. ‒ Az MVM OVIT Zrt. 2016. április 21-én második alkalommal rendezte meg beszállítói napját. A rendezvény célja a társaságnál kínálkozó üzleti lehetőségek bemutatása, a beszállítókkal és alvállalkozókkal közösen végzett munka kereteinek kijelölése, a megrendelői elvárások megfogalmazása volt. Az eseményen a társaság menedzsmentje értékelte a partnerek elmúlt évi tevékenységét, elismerő okleveleket osztott ki, és átadta az Év Beszállítója 2015, valamint az Év Alvállalkozója 2015 díjakat.
Patay László vezérigazgató köszöntője után Osvay Péter vállalkozási igazgató, Benyó Tibor hálózati igazgató és László Ferenc termelési igazgató előadásukban bemutatták az MVM OVIT-nál kínálkozó együttműködési lehetőségeket, valamint megfogalmazták a megrendelői elvárásokat. Ezután Harmath Lajos beszerzési és készletgazdálkodási igazgató és Takács István biztonsági és létesítményüzemeltetési osztályvezető ismertette a társaságnál érvényes szabályozási kereteket.

IMG_1836_intra

 

A továbbiakban a tavalyi évben nyújtott kiemelkedő alvállalkozói és beszállítói teljesítményükért a Geotech Kft., a Konkoly és Kis Mérnöki Iroda Kft., a MaxiCont Kft., a Térerő Kft., a Siemens Zrt. és a Schneider Electric Zrt. képviselői vehettek át elismerő okleveleket.

Ezt követően az Év Beszállítója 2015 és az Év Alvállalkozója 2015 díjak kiosztására került sor. A díjazott társaságok tavaly az MVM OVIT Zrt. kiemelkedő projektjeiben vettek részt, az általuk nyújtott szolgáltatások és szállított termékeik kimagaslóan jó minőségűek voltak, az MVM OVIT Zrt.-vel való hatékony együttműködésük jelentős üzleti sikereket eredményezett.

Mindezek alapján az Év Beszállítója 2015 díjat a ThyssenKrupp Ferroglobus Zrt. nyerte el.

IMG_1923_intra

Év Alvállalkozója 2015 díjban négy társaság részesült. Három díjat az MVM OVIT kivitelező igazgatóságainak – hálózati, erőművi és karbantartási, valamint a termelési – alvállalkozói, az EKS-Service Kft., az ISO-SZER Kft., a NAGÉV CINK Kft. vehettek át, valamint díjat kapott a mérnökszolgáltatói tevékenységet folytató PÖYRY ERŐTERV ZRt.

Montázs

A díjak plakettjeit az MVM OVIT Zrt. által támogatott Derkovits-ösztöndíjas fiatal szobrászművész, Németh Marcell alkotta.