OVIT Beszállítói Nap


Az idei évben is díjaztuk legjobb beszállítóinkat és alvállalkozóinkat az OVIT Beszállítói Napon.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan beszállítókkal és alvállalkozókkal dolgozzunk együtt, akiknek szolgáltatásai vagy szállított termékeinek minősége kimagaslóan jó. További fontos szempont, hogy partnereinkkel hatékonyan tudjunk együttműködni, ezáltal jelentős üzleti sikereket tudjunk közösen elérni, így szerettük volna az idei évben is kifejezni elismerésünket irányukba.

A rendezvényünkön először dr. Korom Norbert Lajos vezérigazgató előadását hallgathatta meg a közönség, Merre tart az OVIT? címmel, amelyben az MVM OVIT sikeres projektjeiről és jövőbeni elképzeléseiről beszélt. Őt követték a szakterületek képviselőinek előadásai: Ács Attila üzletfejlesztési és értékesítési igazgató Együtt a sikerért címmel tartott prezentációt, Schäffer István beszerzési és készletgazdálkodási igazgató az MVM OVIT beszerzési irányairól beszélt, majd Palkó István Integrált Rendszer vezető mutatta be a társaság szállítói, alvállalkozói minősítési folyamatait. Végül, de nem utolsó sorban Bús Nikolett Katalin munkavédelmi vezető tartott előadást a munkavédelem új irányairól.

Mindezek után az MVM Zrt. műszaki szolgáltatások igazgatója, Juhász Csaba, valamint az MVM OVIT vezérigazgatója, Dr. Korom Norbert Lajos átadta az Év Beszállítója 2016 és az Év Alvállalkozója 2016 Díjakat, valamint oklevelekkel jutalmazták a kiváló teljesítményt nyújtó beszállítóinkat és alvállalkozó partnereinket.

A díjakat, az MVM OVIT Zrt. által támogatott Derkovits-ösztöndíjas fiatal szobrászművész, Németh Marcell alkotta.

Az Év Beszállítója 2016 Díjat a Schneider Electric Zrt. nyerte el, az Év Alvállalkozója 2016 Díjban pedig a MetalCom Zrt. részesült.

A tavalyi évben nyújtott kiemelkedő alvállalkozói és beszállítói teljesítményükért a Penta Általános Építőipari Kft., a Konkoly és Kis Mérnöki Iroda Kft. és a Schrauben und Draht Union GmbH & Co. KG képviselői vehették át az elismerő okleveleket.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Dr. Korom Norbert Lajos vezérigazgató előadása, Merre tart az OVIT? címmel
Ács Attila üzletfejlesztési és értékesítési igazgató Együtt a sikerért címmel tartott prezentációt
Schäffer István beszerzési és készletgazdálkodási igazgató az MVM OVIT beszerzési irányairól beszélt
Palkó István Integrált Rendszer vezető mutatta be a társaság szállítói, alvállalkozói minősítési folyamatait
Bús Nikolett Katalin munkavédelmi vezető tartott előadást a munkavédelem új irányairól.
A 2016-os Év Beszállítója Díj nyertese a Schneider Electric Zrt. Gratulálunk!
A 2016-os Év Alvállakozója Díj nyertese a MetalCom Zrt. Gratulálunk!
A tavalyi évben nyújtott kiemelkedő beszállítói teljesítményért a Schrauben und Draht Union GmbH & Co. KG-t oklevéllel díjaztuk. Gratulálunk!
A tavalyi évben nyújtott kiemelkedő alvállalkozói teljesítményért a Penta Általános Építőipari Kft. oklevéllel díjaztuk. Gratulálunk!
A tavalyi évben nyújtott kiemelkedő alvállalkozói teljesítményért a nyújtott kiemelkedő alvállalkozói és beszállítói teljesítményükért a Konkoly és Kis Mérnöki Iroda Kft.-t oklevéllel díjaztuk. Gratulálunk!