Stratégiai jelentőségű „volumen” keretszerződést kötött a gödi acélszerkezetgyár a németországi TenneT-tel!


A Gyártási Hírlevél júniusi számában tájékoztatást adtunk arról, hogy a gödi telephelyű acélszerkezet gyár a magyar piac kiszolgálása mellett, számos eredményes külföldi üzleti kapcsolattal rendelkezik. Ezt a tényt igazolja az is, hogy az egyik legnagyobb német áramszolgáltató vállalat, a TenneT GmbH részére már évek óta gyárt az MVM OVIT Zrt. duplex kivitelű nagyfeszültségű távvezeték oszlopokat. A visszajelzések alapján a gödi gyárban a kiemelt szakértelemmel előállított oszlop elemek, mind a minőségi szempontoknak, mind pedig a szigorú műszaki követelményeknek is maximálisan eleget tesznek. A megrendelői elégedettséget bizonyítja az is, hogy a TenneT gyártási területen stratégiai partnereként tekint az OVIT-ra, és a közelmúltban megkötött „volumen” keretszerződés kézzelfogható bizonyítéka, hogy kiemelt beszállítói pozícióval is kitűntette.Az OVIT referenciáinak, magas szintű
műszaki tudásának és tapasztalatának, minőségi munkavégzésének, valamint megbízhatóságának köszönhetően a TenneT hosszú távon szeretne együttműködni az OVITtal.

Ezt a kezdeményezést megerősítve a TenneT és az OVIT között újabb hosszútávú „normál” keretszerződés megkötése van folyamatban 2022-2023/2025-ös évre, ami alapokat teremt újabb projektek elnyerésére.