E-töltőgyártás

Társaságunk, az MVM OVIT Zrt. elkötelezett támogatója a fenntartható fejlődésnek, természeti környezetünk megőrzésének, ezért hatékony és innovatív megoldásokat fejlesztetettünk ki az elektromos autók elterjedésének érdekében. Mindennek alappillére a megfelelő töltőinfrastruktúra megléte, ezért alternatív meghajtású gépjárművek feltöltését szolgáló elektromos töltőberendezések (e-töltő) gyártási tevékenységét végezzük.

Töltőberendezéseink üzembiztosak, egyszerűen kezelhetőek, biztonságosak és nem utolsó sorban valamennyi elektromos járműtípussal kompatibilisek.

Elsőként, a korábbi tapasztalatainkat felhasználva, az AC gyorstöltők belső erőforrással történő gyártását kezdtük meg. Oszlop és fali kivitelű „vandálbiztos”, két töltőponttal rendelkező, kommunikációra alkalmas berendezéseink, aljzatonként maximum 22 kW töltési teljesítményre képesek. Ezt egészíti ki a privát felhasználásra, otthontöltésre optimalizált, egy töltési ponttal rendelkező wallbox, ami szintén maximális 22 kW teljesítménnyel rendelkezik. A töltőberendezést a Megrendelő igényei szerint szerelhetjük aljzattal vagy kábellel, illetve felruházhatjuk SMART tulajdonságokkal is.
Az egyenáramú 25kW DC e-töltőberendezések mellett, 50kW DC villámtöltő berendezések is megtalálhatóak a termékpalettánkon. Mindezek mellett képesek vagyunk 100-150kW DC töltőberendezések gyártására is, illetve a villanyautók mellett a városi közlekedésben használt elektromos buszok töltésére is alkalmas 120kW-os DC töltők gyártására és üzembe helyezésére is. A jövőbeni piaci igények maximális kiszolgálására tekintettel, olyan egykaros (CCS) 120kW-os töltőberendezést gyártási kompetenciájával rendelkezünk, ami bővíthető, így akár 150kW DC csúcsteljesítményre is képes e-töltőket bocsájthatunk kereskedelmi forgalomba.
A fenti termékek mellett egy reklám és marketing felületként is szolgáló Mediacharger berendezés gyártását is vállaljuk, ami egy AC gyorstöltő képességeit ötvözi a modern kültéri, hirdetési és információs oszlopok képességeivel, ami a töltésen felül extra szolgáltatások létrehozását teszi lehetővé, így akár közvetlen hirdetési bevételeket is generálhat a tulajdonosának.

Az OVIT töltőberendezések nemcsak üzembiztosak, hanem az egyedülálló, forradalmi műszaki megoldásainknak köszönhetően kiemelkedő hatékonyságúak a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.

Töltőberendezéseink részletes leírása, műszaki paraméterei a letölthető termékbemutató kiadványban található meg.