MVM Engineering Zrt.

A korábbi MetalCom Engineering Zrt.-t 2020. január 22-től az MVM Csoport működteti tovább MVM Engineering Zrt. néven. A nemzeti tulajdonú MVM Csoport tagjaként az MVM Engineering Zrt. gondoskodik arról, hogy a társaságcsoport partnerei megfelelő minőségű gépész, építész és villamos-irányítástechnikai terveket kapjanak a tervezett beruházásokhoz.

Fő tevékenysége:

  • Minden szakterületre (gépész, technológia, építész, főberendezés, irányítástechnika és villamos) kiterjedő tervezés, beleértve a tanulmánytervek, a koncepciótervek, a műszaki és kiviteli tervek elkészítése, komplex létesítmények generáltervezése úgy a hagyományos, mint a nukleáris létesítmények területére.
  • Igény szerint tervezői művezetés biztosítása a kivitelezés során.
  • Nukleáris létesítményeknél az MVM Engineering Zrt. a tervezéshez szükséges minősítésekkel rendelkezik. A minőségbiztosítási rendszer és a tervezési jogosultságok a nagy szaktudású tervező szakemberekkel együttesen garantálják a kiváló minőségű tervek készítését.

A társaság működési területe Budapest, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. területén kirendeltsége van, és 45 alkalmazottat foglalkoztat.

Főbb megrendelői az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., az MVM Nukleáris Karbantartó Zrt.  és az MVM ERBE Zrt.

 

 

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény adatközzétételi rendelkezéseinek végrehajtását az alábbi dokumentumok tartalmazzák: